Κυπαρίσσι

Κυπαρίσσι

Ανάμεσα σε βαθιές σχισμές και στις κόκκινες βουνοκορφές ακριβώς στην στροφή ενός δρόμου που σε κάνει να αισθάνεσαι τρόμο από το μεγάλο υψόμετρο και την θέα των γκρεμών αλλά του πανέμορφου πελάγους, αντικρίζεις ακριβώς στην άκρη της Λακωνίας το καταπράσινο Κυπαρίσσι.

Η ομορφιά του παρθένα, σε τέτοιο βαθμό που σου κόβεται η ανάσα και σε κάνει να αναρωτιέσαι πως έχει καταφέρει αυτός ο παράδεισος να παραμένει καλά κρυμμένο μυστικό για αρκετό κόσμο.

Το χωριό αποτελεί από τους πιο γνωστούς παραλιακούς οικισμούς με σημαντική τουριστική υποδομή καθώς γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες λόγω της εξαιρετικής του ομορφιάς αλλά και λόγω του ότι έχει καταφέρει να δώσει στους επισκέπτες διακοπές μακριά από οτιδήποτε αστικό και κουραστικό.

Στο Κυπαρίσσι υπάρχουν αρκετά ξενοδοχειακά καταλύματα και αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι, ντόπια κρέατα και άλλες παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά.
Από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής είναι η “Μεγάλη Άμμος” που βρίσκεται μέσα στον οικισμό. Διαθέτει ψιλό βότσαλο και πεντακάθαρα νερά ιδανικά για κολύμπι και παιχνίδια για τους μικρούς περιηγητές. Λίγο βορειότερα περίπου στα 2χλμ βρίσκεται η παραλία της “Αγίας Κυριακής”, ενώ για τους πιο εναλλακτικούς επισκέπτες το παράδεισό τους θα τον βρουν στον “Δρύμισκο”.

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τοποθεσία


Καιρός

35°C
31%
5.14 m/s

Κοντά σε Κυπαρίσσι

Διαμονή

Αξιοθέατα

Καφέ & Μπαρ

* Οι αποστάσεις μετρούνται σε ευθεία γραμμή. Ο πραγματικός χρόνος μπορεί να διαφέρει.