Cavo Grosso Bungalows

Cavo Grosso Bungalows

Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό συγκρότημα όπου σας προσφέρουμε αυθεντική, Μανιάτικη φιλοξενία.

Μέσα σε ελαιώνα 14 στρεμμάτων, με αρωματικά φυτά και εσπεριδοειδή δέντρα, έχουμε χτίσει 25 μπάνγκαλοους, με επιρροές από την τοπική αρχιτεκτονική. Εκμεταλευόμενοι την φυσική κλίση του εδάφους, και τον νότιο προσανατολισμό, η αμφιθεατρική διάταξη των μπάνγκαλοους προσφέρει φυσικό φως και ανεξαρτησία στο καθένα, καθώς και θέα στην θάλασσα του Λακωνικού κόλπου, και στην χερσόνησο της Μάνης.

Η απόσταση από την παραλία του Μαυροβουνίου είναι 350 μέτρα, με άμεση πρόσβαση από την νότια μας πύλη, με τα πόδια ή το αυτοκίνητο. Η πλατεία του χωριού με τις παραδοσιακές ταβέρνες βρίσκεται 250 μέτρα από την βόρεια πύλη, ενώ το Γύθειο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα.

Στο κεντρικό κτήριο θα βρείτε την υποδοχή, την αίθουσα της τηλεόρασης με δορυφορική κάλυψη, καθώς και την βεράντα μας με την πανοραμική θέα σε όλο τον Λακωνικό κόλπο. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό που περιλαμβάνει μπουφέ με προϊόντα από Λάκωνες παραγωγούς, τοπικές γεύσεις, και εποχικά φρούτα από το κτήμα μας. Στον ίδιο χώρο, τις απογευματινές ώρες το μπαρ προσφέρει ποικιλία φρέσκων χυμών, και φρέσκες αλμυρές και γλυκές Μανιάτικες πίτες.

Τα κατοικίδια σας είναι ευπρόσδεκτα εδώ κατόπιν συνεννόησης.

Εντός του ξενοδοχειακό μας συγκροτήματος, δημιουργήσαμε τον κτητορικό ναό της Αγίας Κυριακής και του Αγίου Βασιλείου, όπου κάθε χρόνο γιορτάζουμε πανηγυρικά τη μνήμη της Αγίας Κυριακής στις 7 Ιουλίου.

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Τοποθεσία

Μαυροβούνι, Γύθειο, Λακωνία
2733022897 - 2733023488

Social media


Καιρός

35°C
32%
3.66 m/s